Cum cumpar

Accesand www.uniquepeople.ro si folosind meniul din partea superioara a site-ului, puteti naviga printre categoriile de produse si, de acolo, pe pagina individuala a fiecarui produs, veti vedea informatii detaliate despre fiecare produs.
Dupa ce va decideti asupra unui produs dorit, de pe pagina respectivului produs trebuie sa selectati cantitatea prin butoanele de “Plus” / “Minus” (cantitatea standard este de un produs) ,marimea(Size) , culoare(Select)  si sa apasati pe butonul “Adauga in cos”. Dupa ce ati ales toate produsele si doriti sa plasati comanda, mergeti in “Cosul de Cumparaturi” – sectiune pe care o accesati din dreapta sus, dand click pe butonul corespunzator.
De acolo veti putea revedea si actualiza lista produselor adaugate in cos, precum si cantitatea pe care ati selectat-o. Tot in cosul de cumparaturi o sa completati datele de livrare , iar daca aveti vreun comentariu de adaugat exista un camp special.Plata se face doar la livrare.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se realizeaza doar prin intermediul serviciului de curierat rapid.Comanda se livreaza in termen de 1 - 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii iar in cazul in care se epuizeaza stocul poate sa dureze maxim 5 zile lucratoare dar bineinteles ca veti fi anuntati de catre departamentul de vanzari.

Comenzile primite dupa ora 17:00 se proceseaza a doua zi.

Taxa de livrare este de 17 lei in Bucuresti si 20 lei in orice localitate ,comuna, sat din tara.