Termeni si conditii

Site-ul uniquepeople.ro, denumit in continuare "uniquepeople.ro", este detinut si administrat de societatea UNIQUE PEOPLE SRL.,avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare CUI: 33945353, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. Nr. Reg.Com. J40/79/2015 , cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul social in Strada Stelian Mihale, Nr. 7, Etaj 6, Ap. 42, Camera 2, Sector 3, Bucuresti, Romania. 
Navigarea pe site-ul uniquepeople.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.
uniquepeople.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre uniquepeople.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii.
Prin detinerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe www.uniquepeople.ro inseamna ca esti de acord si accepti ca, fara nicio notificare prealabila,  sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site.

Produsele:
Produsele comercializate de uniquepeople.ro sunt noi, produse si ambalate de Unique People.  Acestea vor fi livrate în limita stocului de materiale disponbil la furnizori, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile în cazul în care materialele nu se mai regasesc în oferta furnizorilor nostri..De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. De asemenea pot interveni erori de 2-3 cm în masurile articolelor prezentate si afisate pe site.Preturile produselor includ Taxa pe valoare adaugata (TVA) si nu includ taxele de livrare.

Livrarea:
Livrarea se face în 2-4 zile lucratoare prin curiarat rapid. Pentru comenzi peste 500 Ron transportul este gratuit(se plateste la curier dar se scade din totalul produselor). Pentru comenzi sub 500 Ron taxa de transport este de 17 Ron in orice localitate, comuna sau sat din tara. (TVA inclus)
In cazul în care optezi pentru ore sau zile preferentiale te rugam sa le menţionezi la rubrica obsevatii înaintea finalizarii comenzii.  Respectarea cerinţelor suplimentare se va face în functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat.Livrarea produselor se face în limita stocului de materiale disponibil.  În cazul în care furnizorii nu detin pe stoc materialele necesare onorarii comenzii  ne rezervăm dreptul de a nu nu onora comanda in cauza.

Modalitati de plata:
Modalitatea prin care poti achita produsele noastre sunt: Ramburs – platesti agentului curier cand preiei coletul.

Returnarea produselor:
Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 3 zile lucratoare de la primirea produsului său, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Ai obligatia de a ne notifica telefonic sau prin email în momentul în care doresti să efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la adresa Str.Stelian Mihale, Nr.7, Bl. PM95 , Ap.42, Camera 2, Sector3  în termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului. De asemenea te rugam sa ne comunici intentia de a iti fi inlocuite produsele sau de ati primi banii inapoi. Mentionam ca produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta si daca produsele nu prezinta semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete) exceptie fac produsele care prezinta defecte de fabricatie.Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar, in contul clientului sau prin postă la adresa de buletin a clientului.
Date cu caracter personal:
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC UNIQUE PEOPLE SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine.